Πετούν στη Σουηδία τα Citroen C3 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πετούν στη Σουηδία τα Citroen C3 (video)
Δύο ημέρες έμειναν για την εκκίνηση του ράλι Σουηδίας και η ομάδα της Citroen γράφει χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών, ψάχνοντας για τη νίκη.

Ασταμάτητοι στη Σουηδία οι Κρέγκ Μπριν και Κρις Μικ, που δεν σταμάτησαν να κινούνται συνεχώς στις χιονισμένες διαδρομές του ράλι Σουηδίας, δοκιμάζοντας τα πάντα και αναζητώντας το ιδανικό set up για τον μεθαυριανό αγώνα, που ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο δεύτερος γύρος του φετινού πρωταθλήματος, το ράλι Σουηδίας, αναμένεται να αποτελέσει το καθαρτήριο για την ομάδα της Citroen, που έκανε, λόγω ατυχιών κυρίως, μια άσχημη αρχή στο ράλι Μόντε Κάρλο.

Παρότι τόσο ο Ιρλανδός όσο και ο Βρετανός έδειξαν σημάδια πολύ ανταγωνιστικής ταχύτητας στο Μόντε, δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση του Μπριν, μένοντας ουραγοί στη μάχη με τους ανταγωνιστές τους, δηλαδή τις Ford, Toyota και Hyundai.

Το ράλι Σουηδίας θα τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τόσο τις δυνατότητες του νέου C3 WRC, όσο και τις δικές τους. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις τους ο Μπριν, εδώ οι συνθήκες είναι πιο προβλέψιμες και οι κίνδυνοι πολύ λιγότεροι, με αποτέλεσμα να μετρά λιγότερο η τύχη και πολύ περισσότερο η ταχύτητα. Την οποία, όπως φαίνεται και στο video, φαίνεται να έχουν οι οδηγοί της Citroen και θα προσφέρουν, μαζί με το όλο το θίασο του WRC, εξαιρετικό θέαμα.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι καθώς ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη στις 21:10 ώρα Ελλάδας με την υπέρ ειδική στο Κάρλσταντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!