Ένα supercar από τον Φιτιπάλντι

Νίκος Τσιώκος
Ένα supercar από τον Φιτιπάλντι
Πίσω από ένα νέο πρότζεκτ για ένα γερμανικό και ιταλικό supercar βρίσκεται ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1, Έμερσον Φιτιπάλντι.

Να δημιουργήσει ένα νέο supercar είναι έτοιμος ο Έμερσον Φιτιπάλντι. Η εταιρεία του δις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula1, η Fittipaldi Motors, θα αποκαλύψει τη νέα EF7 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 7 Μαρτίου και πίσω από αυτό το πρότζεκτ βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος.

Το νέο supercar είναι σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία Pininfarina, η οποία ευθύνεται για μοντέλα όπως οι Ferrari 275GTB, F40 και Enzo, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η γερμανική εταιρεία HWA, που... τρέχει την ομάδα της Mercedes στο DTM και παρέχει κινητήρες στη Formula3.

«Το μυαλό του εικονικού οδηγού, Έμερσον Φιτιπάλντι, η λεπτή δεξιοτεχνία της Pininfarina και η άψογη μηχανολογία από την HWA έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο αριστούργημα», ανέφερε μία ανακοίνωση της Fittipaldi Motors.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η μία έκδοση της EF7 θα γίνει διαθέσιμη για το video game «Gran Turismo» στο PlayStation, τη στιγμή που η εταιρεία του Φιτιπάλντι ανέβασε μία teaser φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!