Το WRC πάει σε τοποθεσία του Τζέιμς Μποντ!

Νίκος Τσιώκος
Το WRC πάει σε τοποθεσία του Τζέιμς Μποντ!
Το Ράλι Μεξικού θα περάσει από την... καρδιά της Πόλης του Μεξικού, μία τοποθεσία που έγινε διάσημη μέσω της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ!

Ένα διαφορετικό... χρώμα θα έχει το φετινό Ράλι Μεξικού, καθώς θα περάσει μέσα από την... καρδιά του Πόλης του Μεξικού σε μία τοποθεσία, η οποία είναι πολύ φημισμένη τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς εκεί γυρίστηκε μία από τις σκηνές της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Spectre».

Ο λόγος για μία θεαματική ειδική διαδρομή, που θα είναι νυχτερινή, ασφάλτινη και θα προσφερθεί για δοκιμές την Πέμπτη 9 Μαρτίου πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι διοργανωτές θα φτιάξουν μία διαδρομή 1,71 χιλιομέτρων γύρω από την πλατεία Ζόκαλο, με πάνω από 200 χιλιάδες οπαδούς να αναμένεται να δώσουν το παρών εκεί.

Από εκεί και πέρα, τα πληρώματα θα μεταφερθούν στη Λεόν για να λάβουν μέρος στον τριήμερο χωμάτινο αγώνα στα βουνά της Σιέρα ντε Λόμπος και της Σιέρα ντε Γκουαναχουάτο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Ράλι Μεξικού θα διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου και θα συμπεριλαμβάνει 19 ειδικές συνολικού μήκους 369,03 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!