Ξεκίνημα με βροχή και Στόνερ

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνημα με βροχή και Στόνερ
Με βροχή, που έκανε πιο μικρή σε διάρκεια την πρώτη ημέρα, και τον Κέισι Στόνερ να είναι στην κορυφή, ξεκίνηισαν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του Moto GP.

Στη δράση επέστρεψαν οι αναβάτες του Moto GP, καθώς ξεκίνησαν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στη Σεπάνγκ. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο Κέισι Στόνερ ήταν στην κορυφή των χρόνων, ενώ περίπου δύο ώρες πριν το τέλος έπιασε βροχή, η οποία δεν επέτρεψε τη βελτίωση των χρόνων.

Έτσι, ο δοκιμαστής της Ducati κυριάρχησε την πρώτη ημέρα των δοκιμών, με τον Αντρέα Ντοβιζιόζο να ακολουθεί και να κάνει το 1-2 για τη Scuderia, που δείχνει ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Τρίτος βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες δείχνοντας εξ' αρχής τα... δόντια του με τη Yamaha, με τους Αλβάρο Μπαουτίστα, Αντρέα Ιανόνε, Καλ Κράτσλοου, Γιόνας Φόλγκερ να παίρνουν σειρά.

Όγδοος ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι, πίσω του ο Μαρκ Μάρκεζ, με τον Έκτορ Μπαρμπέρα να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Εκτός αυτής ήταν ο Χόρχε Λορένθο στην πρώτη του με την Ducati, με τον Ισπανό να μένει 17ος. Έτσι, οι δοκιμές εξέλιξης του Moto GP θα συνεχιστούν την Τρίτη (31/1), με άπαντες να ελπίζουν σε καλύτερες καιρικές συνθήκες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν περισσότερο πράγματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!