Online και στα ελληνικά οι μοτοσικλέτες Brixton

Πέτρος Πιτσίνης
Online και στα ελληνικά οι μοτοσικλέτες Brixton
Η νέα αυστριακή εταιρεία μοτοσικλετών, που εκπροσωπείται πλέον στη χώρα μας, απέκτησε και ελληνικό site για την προβολή της.

Ανακαλύψτε τη Brixton μέσα από το νέο της site, www.brixton-motorcycles.com, το οποίο είναι πλέον και στα ελληνικά.

Με σχεδιασμό που αντανακλά την ιδιαίτερη αισθητική της Brixton Motorcycles και εύχρηστη δομή, στο νέο site παρουσιάζονται τα μοντέλα, οι δραστηριότητες και πρακτικές πληροφορίες για την εταιρεία.

Για το μοναδικό προς το παρόν μοντέλο της εταιρείας, το BX 125, υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών, ενώ δεν λείπουν και οι πρώτες πληροφορίες για τις επερχόμενες εκδόσεις Café Racer και Scrambler.

Επιπλέον τομείς που ενδιαφέρουν τους υποψήφιους αγοραστές όπως εκδηλώσεις της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο και δημοσιεύσεις που αφορούν τη Brixton από ελληνικά και ξένα site μοτοσυκλέτας, έχουν προβλεφθεί για να κάνουν πιο ευχάριστη και ενημερωτική την εμπειρία πλοήγησης.

Πέρα από το site, οι φίλοι της Brixton μπορούν να παρακολουθούν τα νέα της εταιρείας τακτικά και μέσα από τα social media στο Facebook: @brixtonmotorcycles, στο Instagram: brixton.motorcycles και στο Google + : Brixton Motorcycles.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!