Τερμάτισαν το Μόντε Δριβάκος και Honda Civic

Πέτρος Πιτσίνης
Τερμάτισαν το Μόντε Δριβάκος και Honda Civic
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έθεσαν εκτός αγώνα «παγκόσμια» πληρώματα, το δίδυμο Δριβάκος – Μπαντέ με το αξιόπιστο Honda Civic έφτασαν ως το τέλος.

Αυτός δεν ήταν ο πρώτος, καθώς έχουν προηγηθεί δύο ακόμα, όμως σίγουρα ήταν ο πιο δύσκολος τερματισμός για το Honda Civic Type-R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Μια ακόμα όμορφη στιγμή για τον Δημήτρη Δριβάκο και την συνοδηγό του Κατερίνα Μπαντέ, που ανέβηκαν στη ράμπα του τερματισμού του 85ου Ράλι Μόντε Κάρλο και πρώτου αγώνα στο WRC για το 2017.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην 44η θέση της γενικής κατάταξης με συνολικό χρόνο 5:19:24.5. Ο οδηγός του Civic Type-R δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε για 3η φορά να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού του 85ου Rallye Automobile Monte Carlo. Ο φετινός αγώνας ήταν πολύ δύσκολος κυρίως εξαιτίας του πάγου αλλά και των απότομων καιρικών αλλαγών. Το αυτοκίνητο δεν παρουσίασε κανένα τεχνικό πρόβλημα καθώς δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε ούτε μία βίδα. Αυτό που μας ταλαιπώρησε αφάνταστα ήταν η αντικατάσταση του ρεζερβουάρ καυσίμου με άλλο, εξαιτίας των νέων τεχνικών προδιαγραφών. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας έπαιξαν οι μηχανικοί της ομάδας καθώς επίσης και η συνοδηγός μου, η οποία εκτός από το να διαβάζει τις σημειώσεις των ειδικών διαδρομών έριχνε επίσης πάγο ή νερό στην αντλία καυσίμου του ρεζερβουάρ, που βρισκόταν δίπλα από το κάθισμά της».

Τέλος καλό όλα καλά ωστόσο για το ελληνικό πλήρωμα, που για μια ακόμα φορά τίμησε τα ελληνικά χρώματα στη γαλλική επικράτεια και στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!