Τι ετοιμάζει η Mitsubishi;

Πέτρος Πιτσίνης
Τι ετοιμάζει η Mitsubishi;
Ένα νέο SUV με δυναμικό σχεδιασμό θα προσθέσει στη γκάμα των μοντέλων της η ιαπωνική εταιρεία και θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην έκθεση της Γενεύης.

Μια σκοτεινή εικόνα και πολύ λίγες πληροφορίες είναι τα μόνα στοιχεία του νέου δημιουργήματος της Mitsubishi, που όμως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία της μάρκας στην Ευρώπη. Το χαρακτηρίζει «συμπαγές SUV» και του δίνει το στίγμα του προπομπού μιας ολόκληρης νέας γενιάς μοντέλων. Προς το παρόν πάντως, το ανώνυμο νέο μοντέλο θα προστεθεί στα Outlander και ASX.

Τα στοιχεία της αισθητικής του, εκτός από τις κουπέ αναλογίες του πίσω μέρους, θα έχουν πιο σπορ απεύθυνση σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα, με τονισμένους θόλους τροχοών, έντονης κλίσης βασική γραμμή προς τα εμπρός και συνολικά έντονα αθλητική παρουσία.

Στόχος να συγκινήσει ένα όλο και αυξανόμενο κοινό που διψάει για SUV στην Ευρώπη, ταυτόχρονα όμως έχει και δεκάδες πλέον επιλογές στην κατηγορία τόσο των συμπαγών, όσο και των μεγάλων οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

Από όσα ανακοινώνει η Mitsubishi τις επόμενες ημέρες μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που ξεκινά η έκθεση της Γενενύης, θα διαρρέει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το νέο μοντέλο. Αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν γνωρίζουμε κάτι για τα μηχανικά του μέρη, τα οποία είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα περιλαμβάνουν και κάποια plug in hybrid εκδοχή, όπως το Outlander.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!