Τι κρύβει η ακριβότερη έπαυλη στην Αμερική; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τι κρύβει η ακριβότερη έπαυλη στην Αμερική; (video)
Ένα σπίτι μπορεί να κοστίζει 250.000.000 δολάρια, ειδικά αν στην «επίπλωσή» του περιλαμβάνονται πανάκριβα supercar και αντίκες.

Κατ’ αρχάς, συνολικά 50.000.000 δολάρια έχουν επενδυθεί στις τετράτροχες καλλονές που περιλαμβάνονται σε αυτό. Οι πιο φτηνές και αυτές που κυκλοφορούν περισσότερο, όπως μια Bugatti Veyron, μια Rolls Royce Ghost, μια Bentley Continental Convertible και μια Pagani Huayra είναι στο γκαράζ. Στο… σαλόνι του σπιτιού, αναπαύονται μια Mercedes 500K roadster του 1936 αξίας άνω των 10.000.000 δολαρίων, μια AC Cobra, μια Ariel Atom, μια ακόμα Pagani και κάποιες μοτοσικλέτες μικρότερης αξίας.

Και αν τα αυτοκίνητα είναι από μόνα τους ένας ικανός λόγος να χάσεις το μυαλό σου, τι να πούμε για το playroom που περιλαμβάνει 4 διαδρόμους μπόουλινγκ, ένα τραπέζι μπιλιάρδου αξίας 100.000 δολαρίων, ποδοσφαιράκια και ένα home cinema με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει φτιαχτεί ποτέ για ιδιωτική χρήση και la-z-boy πολυθρόνες από άκρη σε άκρη;

Έργα τέχνης αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, μια πισίνα υπερχείλισης με θέα το Λος Άντζελες, τρία μπαρ, περίπου τέσσερις χιλιάδες μπουκάλια σπάνιων ετικετών κρασιού και Κύριος είδε τι άλλο, 1.115 τετραγωνικά είναι αυτά, δικαιολογούν απόλυτα το κόστος των 250.000.000 δολαρίων που κοστίζει αυτή η οικιστική υπερπαραγωγή.

Το video που ακολουθεί είναι ικανό να σας τροφοδοτήσει με υλικό για όνειρα τις νύχτες όλης της επόμενης χρονιάς και πάλι να μην τα έχετε δει όλα. Σίγουρα δε θα σας κάνει να αναφωνήσετε «καλύτερα πλούσιος και υγιής, παρά φτωχός και άρρωστος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!