Τώρα πως θα καθαρίσει; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τώρα πως θα καθαρίσει; (video)
Ήλθε, είδε και απήλθε άπρακτος ο Βρετανός χειριστής μιας μηχανικής σκούπας καθαριότητας, αλλά τα σκουπίδια ήταν πολλά και η κάμερα παρούσα.

Αν θεωρείτε τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους αδιάφορους και φυγόπονους, έχετε λίγο χρόνο να αναθεωρήσετε. Διότι σίγουρα θα το κάνετε μόλις δείτε το video στη συνέχεια.

Ένας Βρετανός υπάλληλος δήμου, χειριστής οχήματος μηχανικής αποκομιδής σκουπιδιών, τερμάτισε το κοντέρ της ασυνειδησίας. Στάλθηκε να καθαρίσει έναν σωρό από σκουπίδια σε δρόμο της πόλης Λανκασάιρ και αυτός δεν άγγιξε ούτε ένα.

Το ιλαροτραγικό στοιχείο της συμπεριφοράς του είναι ότι είδε τα απορρίμματα, έστριψε για να τα σκουπίσει και απλώς πέρασε από δίπλα τους χωρίς η σκούπα να αγγίξει ούτε ένα. Ή μάλλον άγγιξε ένα για να είμαστε δίκαιοι, το οποίο και εκτόξευσε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής τελικά μάζεψαν εθελοντικά τα σκουπίδια και παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα το video του ασυνείδητου υπαλλήλου που φυσικά θα περάσει από διοικητική εξέταση με το ερώτημα της απόλυσης. Το ζήτημα τώρα είναι αν θα καταφέρει να «καθαρίσει» με τις κατηγορίες, ή θα κάνει την ίδια καλή δουλειά όπως με το δρόμο που κλήθηκε να επέμβει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!