Η Seat το... γυρνάει στην εικονική πραγματικότητα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Η Seat το... γυρνάει στην εικονική πραγματικότητα (pics)
Νέες τεχνολογίες για την ποιότητα και τη μακροζωία των αυτοκινήτων της έχει εφαρμόσει στο εργοστάσιό της η Seat, που το... γυρνάει στην εικονική πραγματικότητα.

Μία σειρά νέων τεχνολογιών αποκάλυψε η Seat, τις οποίες έχει εφαρμόσει στο εργοστάσιό της, και μία εξ' αυτών είναι η εικονική πραγματικότητα. Σκοπός της ισπανικής μάρκας είναι να δώσει περαιτέρω ποιότητα και διάρκεια ζωής στα οχήματά της και με την εν λόγω τεχνολογία μπορεί να καταφέρει τη μείωση του χρόνου εξέλιξης κατά 30%, σύμφωνα με τους μηχανικούς της.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του κέντρου εξέλιξης της Seat στο Μαρτορέλ, που βρίσκεται βόρεια της Βαρκελώνης, Χαβιέρ Ντίαζ, παρουσίασε ένα βίντεο animation πώς μπορεί να λειτουργήσει η εικονική πραγματικότητα στο νέο Ateca εστιάζοντας ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Βέβαια, παραδέχτηκε ότι ακόμα είναι νωρίς, ώστε να εφαρμοστεί πλήρως η εν λόγω τεχνολογία, καθώς δεν είναι επαρκές και το ασύρματο δίκτυο για να διαχειριστούν οι απαραίτητες πληροφορίες. Κάτι που περιμένει να γίνει στο μέλλον τόσο με το Wi-Fi, όσο και το 5G δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!