Βγήκε χωρίς γρατζουνιά από «λιωμένο» αυτοκίνητο (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Βγήκε χωρίς γρατζουνιά από «λιωμένο» αυτοκίνητο (video)
Ένα τρομακτικό ατύχημα με νταλίκα να διαλύει κυριολεκτικά ένα Honda Civic στο τσιμεντένιο στηθαίο, είχε μια απρόσμενα καλή εξέλιξη.

Τύχη Έβερεστ και φύλακα άγγελο τον ίδιο τον θεό πρέπει να είχε αυτός ο οδηγός – «Γκαστόνε» από το Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ, όταν οδηγώντας σε παγωμένο αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ο Ντάνιελ Ντεκοτό που οδηγούσε το Honda Civic στην αριστερή λωρίδα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έφυγε δεξιά και χτύπησε σε βυτιοφόρο. Αμέσως ο οδηγός της νταλίκας έχασε επίσης τον έλεγχο και σταμάτησε τελικά στο τσιμεντένιο στηθαίο του δρόμου, εγκλωβίζοντας και διαλύοντας ταυτόχρονα το Civic του Ντεκοτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο του συνοδηγού, καθώς το μόνο σημείο που είχε μείνει ανέπαφο από το αυτοκίνητο ήταν το εμπρός μέρος της καμπίνας.

Καλά στην υγεία του ήταν επίσης και ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Μακάρι όλα τα ατυχήματα να έχουν αυτή την κατάληξη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!