Με τι αυτοκίνητο θα κυκλοφορούν Λορένθο και Ντόβι; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Με τι αυτοκίνητο θα κυκλοφορούν Λορένθο και Ντόβι; (video)
Η ιταλική ομάδα της Ducati θα έχει ως επίσημο αυτοκίνητό της στο MotoGP το νέο Seat Leon Cupra 300, το οποίο φυσικά και θα οδηγούν οι δύο αναβάτες της.

Προφανώς τόσο ο Λορένθο όσο και ο Ντοβιτσιόζο έχουν στην κατοχή τους supercar που κάνουν το Leon να φαίνεται παιχνιδάκι, ωστόσο φέτος και οι δυο τους θα κυκλοφορούν με το κορυφαίο και ταχύτερο μοντέλο της ισπανικής εταιρείας.

Seat και Ducati υπέγραψαν συμφωνία συνεργασία με την ισπανική εταιρεία να αποτελεί τον επίσημο χορηγό αυτοκινήτων της ιταλικής ομάδας στο MotoGP.

Το ανανεωμένο Leon Cupra με το δίλιτρο TSi κινητήρα των 300 ίππων είναι το ισχυρότερο στην ιστορία της μάρκας και ταχύτατο στο δρόμο, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 250 χλμ./ώρα. Έτσι οι επιδόσεις δεν θα λείψουν στους δύο αναβάτες, που έχουν εθιστεί σε αυτές.

Όπως και η Ducati, έτσι και η Seat έχει μια μεγάλη αγωνιστική διαδρομή, τόσο με το Leon Cup που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όσο και μέσω της συμμετοχής της στο WTCC.

Το αυτοκίνητο θα συνοδεύσει την ομάδα στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το 2017 στην πίστα Λοσάιλ του Κατάρ, όπου θα γίνει και η παρουσίασή του στις 23 Μαρτίου και φυσικά θα είναι μαζί της και στους 18 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!