Πώς ήταν η πρώτη μέρα του Μπότας στη Mercedes; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πώς ήταν η πρώτη μέρα του Μπότας στη Mercedes; (video)
Συνεντεύξεις, γνωριμία με τους συναδέλφους, φωτογραφίσεις και δημόσιες σχέσεις περιείχε το μενού της «πρώτης ημέρας στο νέο γραφείο» για τον Φιλανδό πιλότο.

Ο προσγειωμένος και χαμηλών τόνων Μπότας δεν είναι στο στοιχείο του όταν έχει να αντιμετωπίσει φώτα, κάμερες και πολυκοσμία. Προτιμά τη μυρωδιά του καυσίμου, τον στριγκό ήχο των κινητήρων και τις συζητήσεις με τους μηχανικούς. Ωστόσο υπέμεινε ένα ιδιαίτερα «βαρύ» για τα γούστα του πρόγραμμα κατά την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στο αρχηγείο της Mercedes – AMG Petronas στο Μπράκλεϊ της Αγγλίας.

Στο video που ακολουθεί φαίνεται η καλή διάθεση και η κάποια αμηχανία του Μπότας. Αυτά έχει όμως μια τέτοια καλή τύχη, που μάλιστα ήρθε και απρόσμενα, μετά την απόφαση του Ρόσμπεργκ πριν 50 περίπου ημέρες, να αφήσει κενό το πιο ποθητό κάθισμα μονοθέσιου στην F1, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών από τον ίδιο και των κατασκευαστών από την Mercedes.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ο Μπότας βρήκε ένα εξαιρετικό κλίμα και μια άριστα οργανωμένη ομάδα, ενώ η ομάδα έναν πολύ συγκροτημένο και εγνωσμένης αξίας οδηγό. Τώρα μένει να διαπιστώσουμε αν μετά από όλα αυτά τα χαμόγελα, το καλό κλίμα θα συνεχιστεί και με ανάλογα αποτελέσματα κατά τον πρώτο γύρο των δοκιμών για τη σεζόν του 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!