Τίτλοι τέλους για το Venom GT, έρχεται το Venom F5

Νίκος Τσιώκος
Τίτλοι τέλους για το Venom GT, έρχεται το Venom F5
Το τέλος της παραγωγής του Venom GT ανακοίνωσε η εταιρεία Hennessey, η οποία δε θα το αφήσει έτσι, καθώς ετοίμασε τη Final Edition, ενώ θα το αντικαταστήσει με το F5.

Στο τέλος της φτάνει η σύντομη ιστορία του Venom GT, καθώς η παραγωγή του ξεκίνησε το 2011 και θα σταματήσει το 2017. Βέβαια, η εταιρεία Hennessey, η οποία έχει... φροντίσει για το εν λόγω... θηρίο δε θα το αφήσει έτσι, καθώς ετοίμασε τη Final Edition. Ο λόγος για το μοντέλο με τον V8 twin-turbo κινητήρα των 7.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 1451 ίππους.

Ναι, καλά διαβάσατε! Άλλωστε, μιλάμε για ένα supercar, που ήρθε για να κατακτήσει τους δρόμους, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι θα κατασκευάσει 12 μοντέλα της Final Edition του Venom GT. Βέβαια, η Hennessey δε θα το αφήσει αναντικατάστατο, καθώς έρχεται το Venom F5, το οποίο αναμένεται ακόμα πιο γρήγορο και με καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του.

«Η ιστορία του Venom GT, ενός από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου, έφτασε στο τέλος, αν και ήταν σύντομη. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την παραγωγή, αλλά και όλους όσους στήριξαν χορηγικά το επίτευγμα αυτό. Στα άμεσα σχέδια βρίσκεται το νέο supercar Venom F5», δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Τζον Χένεσι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Venom GT αναδείχτηκε το γρηγορότερο διθέσιο παγκοσμίως το 2014, όταν έπιασε τελική ταχύτητα τα 434 χλμ./ώρα, ενώ θα κυκλοφορήσει σε μπλε απόχρωση με λευκές ρίγες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!