Oφείλουν να μας πουν την αλήθεια για τον Σουμάχερ;

Πέτρος Πιτσίνης
Oφείλουν να μας πουν την αλήθεια για τον Σουμάχερ;
Ο πρώην μάνατζερ και επιστήθιος φίλος του Σούμι κατακρίνει την οικογένεια του Γερμανού, επειδή δεν ανακοινώνει τίποτα για την υγεία του και ζητά να μάθει την αλήθεια.

Με νύχια και με δόντια μάχεται η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, για να μη βγουν προς τα έξω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Μέχρι τώρα μάλιστα το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, αν εξαιρέσουμε διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς, ενώ απέτρεψε και την δημοσίευση παράνομα τραβηγμένων φωτογραφιών με τον Σούμι στο κρεβάτι.

Ωστόσο αυτή η τακτική δεν βρίσκει όλους σύμφωνους, ακόμη και στενούς φίλους της οικογένειας Σουμάχερ, όπως ο Βίλι Βέμπερ. Ο 74χρονος ήταν μέχρι το 2010 μάνατζερ και επιστήθιος φίλος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, ενώ είχε το παρατσούκλι «ο κύριος 20%», αφού τόσο ήταν το ποσοστό του επί των ετήσιων εσόδων του Σούμι.

Ο Βέμπερ ανέφερε χαρακτηριστικά στο γερμανικό περιοδικό ποικίλης ύλης, Bunte, ότι «καυτηριάζω εδώ και αρκετό καιρό το γεγονός, ότι η οικογένεια Σουμάχερ δεν λέει όλη την αλήθεια». Σύμφωνα με τον Βέμπερ, «είναι πλέον καιρός, να ανοίξουν τα χαρτιά τους στα εκατομμύρια των οπαδών», αν και εκτιμά, ότι δεν πρόκειται να εισακουσθεί από τους οικείους του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1.

Ο πρώην μάνατζερ του Σούμι αποκάλυψε, ότι αναπολεί την παρέα του Μίκαελ Σουμάχερ και δηλώνει στο Bunte, πως «όταν βρίσκομαι μόνος στο σπίτι και χτυπά το τηλέφωνο, έχω συχνά την αίσθηση, ότι είναι ο Μίκαελ στην άλλη άκρη της γραμμής και με ρωτά χαλαρά, όπως παλιά ‘’Βίλι, τι κάνεις;’’». Όσο για την κατάσταση του Σουμάχερ αναφέρει, ότι «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!