Ανυπομονεί για τη μάχη Μπότας, Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ

Νίκος Τσιώκος
Ανυπομονεί για τη μάχη Μπότας, Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ανυπομονεί να δει τη μάχη μεταξύ Βαλτέρι Μπότας και Λιούις Χάμιλτον, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στη Mercedes.

Έπειτα από τρία χρόνια μάχης, ο Νίκο Ρόσμπεργκ κατάφερε να κερδίσει το 2016 τον Λιούις Χάμιλτον και τώρα ανυπομονεί να δει τη μάχη με τον Βαλτέρι Μπότας. Ο Γερμανός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στη Mercedes, δήλωσε χαρούμενος που η μέχρι πρότινος ομάδα του βρήκε άμεσα μία καλή λύση και θα κάτσει στον καναπέ του να απολαύσει δίχως άγχος τη μάχη.

«Πληροφορήθηκα για την ανακοίνωση χθες και νομίζω ότι αυτά είναι καλά νέα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρήκαν μία καλή λύση σχετικά γρήγορα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάνει καλή δουλειά.

Θα καθίσω μπροστά στην τηλεόραση και θα παρακολουθήσω τη δράση και ανυπομονώ να δω πώς θα τα πάει ο Βαλτέρι (Μπότας), ειδικά απέναντι στον Λιούις (Χάμιλτον). Ο Λιούς είναι σημείο αναφοράς κι ένας από τους καλύτερους. Δε θα είναι εύκολο εναντίον του και θα είναι ενδιαφέρον να το παρακολουθήσω», ήταν τα λόγια του μέσω ζωντανής μετάδοσης στο facebook.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!