Παραλίγο να τον «καθαρίσει» (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Παραλίγο να τον «καθαρίσει» (video)
Η αψυχολόγητη ενέργεια ενός φορτηγατζή να προσπεράσει το εκχιονιστικό με πάγο στο δρόμο, παραλίγο να στείλει το χειριστή του στον άλλο κόσμο.

Βγήκε να κάνει τη δουλειά του και γλίτωσε το θάνατο στο παρά πέντε ένα οδηγός εκχιονιστικού στη πολιτεία της Γιούτα στις ΗΠΑ.

Το video έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία μεταφορών της αμερικανικής πολιτείας, για να τονίσει την ανάγκη οι οδηγοί να σέβονται την προσπάθεια των μηχανημάτων αποχιονισμού και να μην προσπαθούν να τα προσπεράσουν, ειδικά σε συνθήκες χιονοθύελλας.

Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε ο οδηγός του συγκεκριμένου φορτηγού, ο οποίος αποφάσισε να περάσει από δεξιά το εκχιονιστικό. Γλίστρησε όμως, καθώς είχε και μεγάλη ταχύτητα, και χτύπησε το όχημα που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να κρατήσει ανοιχτό το δρόμο, στέλνοντάς το σε γκρεμό 100 μέτρων.

Παρά την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του εκχιονιστικού, ο οδηγός επιβίωσε με πολλά μεν τραύματα, αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή του. Ένα ακόμα video που αποδεικνύει ότι η υπεροψία, η άγνοια και σε πολλές περιπτώσεις η ηλιθιότητα, αποτελούν τις βασικές αιτίες των ατυχημάτων, πολύ περισσότερο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα η οποιοδήποτε άλλους λόγους ανωτέρας βίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!