Τα γενέθλια του απόλυτου κυρίαρχου των crossover (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τα γενέθλια του απόλυτου κυρίαρχου των crossover (video)
Η Nissan έχει κάθε λόγο να μας θυμίζει τα δεκάχρονα του Qashqai, που έχει στρογγυλοκάτσει στο θρόνο της κατηγορίας των crossover.

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης των πωλήσεων στην κατηγορία των crossover και ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Nissan: To Qashqai δημιουργήθηκε το 2007 και αποτέλεσε άμεση έκπληξη, με την τεράστια αποδοχή του από το κοινό και την εμπορική του πορεία.

Στη δεύτερη πλέον γενιά του, συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχία του προκατόχου του και φυσικά γιορτάζει τα 10 χρόνια του με ένα συναρπαστικό video, που ξεκινάει, φυσικά, με τη γέννησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Qashqai είναι το μοντέλο που έδωσε το έναυσμα της φρενήρους ανάπτυξης της κατηγορίας των crossover, τα οποία και στην ευρωπαϊκή αγορά τείνουν να ξεπεράσουν τις παραδοσιακά πιο λαοφιλείς κατηγορίες των πεντάθυρων μοντέλων B και C.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στη χώρα μας το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, κατακτώντας και το 2016 την πρώτη θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας C.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!