Ανακοίνωση εντός της εβδομάδας για Μπότας από Williams

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωση εντός της εβδομάδας για Μπότας από Williams
Μέσα στην εβδομάδα θα προβεί σε κάποια ανακοίνωση η Williams για τον Βαλτέρι Μπότας, που είναι μια... ανάσα από τη Mercedes, σύμφωνα με την Κλερ Γουίλιαμς.

Δεδομένη θεωρείται, πλέον, η... μετακόμιση του Βαλτέρι Μπότας στη Mercedes, με τη Williams να βγάζει ανακοίνωση εντός της εβδομάδας για τον Φινλανδό. Όπως είπε η Κλερ Γουίλιαμς, η ομάδα του Γκρόουβ δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, ειδικά σε αυτό το σημείο. «Όλοι θέλουν να ξέρουν ποιος θα είναι ο ομόσταυλος του Λιούις (Χάμιλτον) την επόμενη χρονιά.

Όταν ήρθε η ανακοίνωση του Νίκο (Ρόσμπεργκ), γνωρίζαμε πως ήταν πιθανό να έρθει κλήση από τον Τότο (Βολφ). Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Βαλτέρι (Μπότας) και έχει δώσει πολλά στη Williams. Πάντα λέγαμε πως αν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό να συμβείο, θα ήταν θετικό για τη Williams.

Κανείς δε χρειάζεται ή δε θέλει έναν οδηγό στην ομάδα του, που πραγματικά θέλει να είναι κάπου αλλού. Δεν είναι σωστό να σταματήσεις έναν οδηγό, ο οποίος έχει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία, ειδικά σε αυτό το σημείο της καριέρας του Βαλτέρι.

Είμαστε κοντά στο τέλος και θα μπορούσαμε να κάνουμε μία ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα», δήλωσε η αναπληρώτρια επικεφαλής της Williams. Βέβαια, το κενό του αναμένεται να καλύψει ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος ετοιμάζεται για... comeback μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή του να αποσυρθεί.

«Η καρδιά του Φελίπε (Μάσα) ήταν πάντα στο άθλημά μας. Όλοι το έλεγαν αυτό για εκείνον από τότε που ήρθε σ' εμάς. Δε νομίζω ότι απαραίτητα ήθελε να αποχωρήσει και είπε πως ήθελε να συνεχίσει τους αγώνες. Αυτοί οι τύποι τρέχουν από τα έξι τους και είναι στο DNA τους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!