Ένα ειδικό Navara, μόνο για 1500 τυχερούς

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα ειδικό Navara, μόνο για 1500 τυχερούς
Με την ονομασία Trek-1 ° η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς pick up με αναβαθμισμένο εξοπλισμό σε περιορισμένη έκδοση.

Η Nissan θα διαθέσει σε περιορισμένο αριθμό μόλις 1.500 αντιτύπων μια νέα ειδική έκδοση του βραβευμένου Navara. Με την ονομασία Trek-1 °, το αυτοκίνητο πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών. Το όνομα σχετίζεται με τη γεωγραφική θέση της ερήμου Navarre στη βόρεια Ισπανία - σε -1 ° γεωγραφικού μήκους - από την οποία η Nissan εμπνεύστηκε το όνομα του μοντέλου.

Το ειδικό Navara βασίζεται στο Double Cab αμάξωμα και στην έκδοση εξοπλισμού Tekna, συμπεριλαμβάνοντας στο βασικό του εξοπλισμό μερικά πολύ ιδιαίτερα στοιχεία. Συγκεκριμένα στα μαύρα roll bar στο χώρο φόρτωσης στις οποίες έχουν τοποθετηθεί δύο ισχυρά φωτιστικά LED δίνοντας μια περιπετειώδη και ταυτόχρονα πρακτική πινελιά στο μοντέλο.

Το Navara Trek-1 ° διαθέτει επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου έξι ακτινών 18 ιντσών και ένα νέο, έξυπνο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης με θήκες αποθήκευσης. Αυτές είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό σε μαύρο ή λευκό, τοποθετημένες προς την πλευρά της καμπίνας.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός για τα Trek-1 περιλαμβάνει δερμάτινα και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλιοροφή, κοτσαδόρο, μπλοκέ διαφορικό και πλήρους μεγέθους ρεζέρβα. Το μοντέλο διατίθεται σε δύο εντυπωσιακά εξωτερικά χρώματα – λευκό πέρλα και μαύρο μεταλλικό. Ο twin turbo κινητήρας πετρελαίου 2.3 σε εκδόσεις 160 ή 190 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή επτατάχυτο αυτόματο μόνο στη δυνατότερη εκδοχή του.

Οι πωλήσεις του Nissan Navara Trek-1 ° ξεκίνησαν ήδη στο Βέλγιο και θα επεκταθούν σύντομα σε όλη την Ευρώπη, σε τιμές που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!