Μόλις 10 δλ. πριν έρθει το τραίνο! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μόλις 10 δλ. πριν έρθει το τραίνο! (video)
Τον «τρόμο στο δρόμο με τις ράγες» έζησε ο οδηγός μιας Ford Mustang στην Αμερική, όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε σε ισόπεδη διάβαση τραίνου.

Στιγμές παρατεταμένης και μάλιστα αυξανόμενης αγωνίας βίωσε ένας οδηγός, όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε ακριβώς στη μέση μιας ισόπεδης διάβασης τραίνου.

Αρχικά θεώρησε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος και το πάλευε, χωρίς να σκεφτεί να το βάλει στα πόδια. Αποδείχτηκε όμως ότι ο συνδυασμός του πάγου στο οδόστρωμα και η ελάχιστη αντίσταση από τις ράγες του τραίνου ήταν ικανός να ακυρώσει την πρόσφυση των τροχών και τους εκατοντάδες ίππους του κινητήρα.

Την απαραίτητη χείρα βοηθείας, στην κυριολεξία, πρόσφεραν αρχικά δύο και στη συνέχεια τέσσερις άλλοι οδηγοί, που έτρεξαν στο σημείο όταν πλέον αντιλήφθηκαν ότι η Mustang δεν θα κατάφερνε ποτέ να φύγει από τις γραμμές, με τον τεράστιο επιβατικό συρμό να πλησιάζει επικίνδυνα.

Τη σκηνή και το αίσιο τέλος που ήρθε 10 μόλις δευτερόλεπτα πριν το τραίνο φτάσει στο σημείο, κατέγραψε ένα ελικόπτερο ειδησεογραφικού σταθμού. Αυτό που σίγουρα δεν μπορέσαμε να δούμε είναι τον τρόμο στα μάτια του οδηγού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!