Μόνο στην Ελλάδα, Nissan Qashqai 1.2 με 135 ίππους

Πέτρος Πιτσίνης
Μόνο στην Ελλάδα, Nissan Qashqai 1.2 με 135 ίππους
Η αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει ένα εγγυημένο κιτ βελτίωσης για τον κινητήρα 1.2 DiG-T, που ανεβάζει την ισχύ του από τους 115 στους 135 ίππους.

Μπορούν να αρχίσουν να τρίβουν το δεξί τους... πόδι όσοι έχουν ήδη ή σκέφτονται να αγοράσουν Nissan Qashqai, Juke ή Pulsar με τον μικρότερο κινητήρα βενζίνης 1.2 DiG-T.

H Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος, από το οποίο μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι τωρινοί ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων, όσο και οι υποψήφιοι αγοραστές καινούργιων, που θέλουν να προσδώσουν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα και περισσότερες επιδόσεις στο δικό τους αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, με το πακέτο αναβάθμισης ισχύος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, επιτυγχάνεται :

· Αύξηση ισχύος κατά 17,5% στην μέγιστη τιμή, από 115 στους 135 ίππους στις 5.100 σ.α.λ.

· Αύξηση ροπής κατά 8,4% στην μέγιστη τιμή, από 19 kg.m στις 20.6 kg.m στις 3.800 σ.α.λ.

Να σημειωθεί ότι το πακέτο αναβάθμισης καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφορά τα τρέχοντα μοντέλα των Qashqai, Juke και Pulsar και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τις εκδόσεις που έχουν χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο / επισκευαστή Nissan ανά την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!