Ξεκινάει συζητήσεις με Αλόνσο η McLaren

Νίκος Τσιώκος
Ξεκινάει συζητήσεις με Αλόνσο η McLaren
Άμεσα συζητήσεις με τον Φερνάντο Αλόνσο σχεδιάζει να ξεκινήσει η McLaren, ώστε να ξεκαθαριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το μέλλον του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει δηλώσει ότι η απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στη Formula1 και μετά το 2017 θα επηρεαστεί κατά κύριο λόγο από το πόσο ανταγωνιστικά θα είναι τα μονοθέσια της νέας εποχής.

Ωστόσο, στη McLaren θέλουν να τον κρατήσουν και για τα επόμενα χρόνια, γι' αυτό και έχουν στα σχέδιά τους να ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις μαζί του, όπως είπε και ο Ζακ Μπράουν στο NBC Sports. «Σίγουρα είναι δεσμευμένος με το πρότζεκτ, όμως το συμβόλαιό του λήγει και έχει υψηλή απαίτηση, όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην πίστα, αν όχι ο καλύτερος. Αλλά θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και θα ξεκινήσουμε συζητήσεις μετά από μερικούς αγώνες μέσα στη χρονιά. Αν ήμουν στη θέση του, δε θα ήθελα να δω πώς αποδίδουμε πριν ξεκινήσω να πάρω αποφάσεις.

Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γι' αυτό, όλοι περιμένουμε να δούμε και εξαρτάται από αμφότερες τις πλευρές», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας του Γουόκινγκ για τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος ο Αλόνσο θα είναι ο πιο... παλιός του γκριντ μαζί με τον Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς αμφότεροι έκαναν το ντεμπούτο τους το 2001.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!