«Πλούσια» στο Τόκιο η Subaru! (pics)

Νίκος Τσιώκος
«Πλούσια» στο Τόκιο η Subaru! (pics)
«Πλούσια» σε μοντέλα είναι η Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, όπου εκθέτει αρκετά από τα μοντέλα παραγωγής της, καθώς και τα αγωνιστικά της.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο άνοιξε τις πύλες του και οι ιαπωνικές μάρκες έχουν την ευκαιρία να δείξουν όλα τα μοντέλα τους. Κάτι που φαίνεται πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο η Subaru, η οποία έχει πάει... πλούσια σε μοντέλα, καθώς εκθέτει αρκετά εξ' αυτών, καθώς και μερικά από τα αγωνιστικά της. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

BRZ STI Sport Concept

Το BRZ με νέο στιλ και απόδοση, με το εξτρά πακέτο Performance Package. Αυτό συμπεριλαμβάνει πιο αγωνιστική εξάτμιση, μπροστινά, πίσω και πλαϊνά σπόιλερ, διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών μαύρες ματ.

WRX S4 STI Sport Concept

Το WRX S4 STI αποτελεί το... αδερφάκι του BRZ STI, καθώς έχει παρόμοιες αναβαθμίσεις με προφυλακτήρα, σπόιλερ, εξάτμιση και επίσης μαύρες... 18άρες ζάντες.

Levorg STI Sport STI Performance

Ήδη είναι διαθέσιμο με στοιχεία της STI Performance και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται αγωνιστική εξάτμιση και αεροδυναμικό πακέτο μαζί με τα πρωτότυπα καθίσματα μπάκετ της Recaro.

S4 STI Sport Concept

Όπως και το Levorg, έτσι και το S4 STI έχει υποστεί μερικές βελτιώσεις πάνω στο στάνταρ μοντέλο, που έχουν να κάνει με μέρη της ανάρτησης, ρότορες φρένων, 18άρες ζάντες, αεροδυναμικό κιτ, εσωτερική διακόσμηση με ανθρακονήματα και καθίσματα από καστόρι.

Τα αγωνιστικά

Τέλος, τα αγωνιστικά της Subaru που δίνουν το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο είναι τα BRZ GT300 του 2016, WRX STI NBR από τις 24 Ώρες του Νίρμπουργκρινγκ, το WRX STI του Πρωταθλήματος Ράλι Ιαπωνίας και BRZ CG Robot Racing του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!