Απεργός μέσα στη… Ferrari του ο Παγιέ

Πέτρος Πιτσίνης
Απεργός μέσα στη… Ferrari του ο Παγιέ
Το πιο λαμπρό αστέρι της Γουέστ Χαμ, ο Γάλλος Ντιμίτρι Παγιέ, έκανε απεργία από την προπόνηση της ομάδας του μέσα στην κατακόκκινη Ferrari του.

Ο χαρισματικός Ντιμίτρι Παγιέ, ένα από τα λαμπρότερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και το πιο πολύτιμο για τα «σφυριά», κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει την έγκριση της αποχώρησης από της Γουέστ Χαμ. Στην οποία ανακοίνωσε ήδη ότι θέλει να φύγει. Παρότι ο κόσμος τον λατρεύει και υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο με αμοιβή 125.000 λίρες την εβδομάδα, το μεγάλο ταλέντο του έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τις προσφορές από πολλούς άλλους συλλόγους.

Η πρώην ομάδα του, η Μαρσέιγ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη στη μεγάλη ουρά για την υπογραφή ενός χρυσού συμβολαίου. Όπως άλλωστε παραδέχτηκε και το αφεντικό της Γουέστ Χαμ Σλάβεν Μπίλιτς, ο λόγος που ο Παγιέ θέλει να φύγει είναι γιατί τον έχουν προσεγγίσει πολλές άλλες ομάδες.

Στην προσπάθειά του λοιπόν να πουληθεί, ο Γάλλος πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί, ακόμα και απεργώντας. Έτσι, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου εθεάθη να φτάνει στην προπόνηση της ομάδας του με την πανάκριβη Ferrari 458 Speciale, αλλά να μην κατεβαίνει από αυτή. Επέλεξε να απέχει, μένοντας στη θαλπωρή του ιταλικού supercar, ελπίζοντας ο Μπίλιτς να τον αποδεσμεύσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!