Ήθελε νέα σύντροφο ο Χούλκενμπεργκ!

Νίκος Τσιώκος
Ήθελε νέα σύντροφο ο Χούλκενμπεργκ!
Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ τόνισε πως ήθελε νέα σύντροφο, έπειτα από τον μεγάλο «γάμο» του με τη Force India, ώστε να πάει στη Renault!

Έπειτα από τον πολυετή «γάμο» του με τη Force India, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για... διαζύγιο! Όπως είπε ο ίδιος ο Γερμανός στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1, ήθελε νέα σύντροφο, ώστε να επιλέξει τη Renault για το 2017.

«Μετά τον μεγάλο ''γάμο'' μου με τη Force India, ένιωσα ότι χρειαζόμουν μία νέα σύντροφο! Πέρα από τα αστεία, είμαι βαθιά ευγνώμων στη Force India. Είχαμε την πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία με την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Αυτό ήταν κάτι σαν όνειρο και βγήκε αληθινό Παρά ταύτα, η αλλαγή σε μία εργοστασιακή ομάδα είναι το σωστό βήμα για μένα να έχω νέες επιτυχίες. Τόσο η Renault όσο κι εγώ είμαστε αγωνιστές με καλό υλικό.

Στη Force India ήμασταν ό,τι καλύτερο πίσω από τις Mercedes, Ferrari και Red Bull, αλλά και πάλι δεν είχαμε τις προϋποθέσεις και την καθαρή δύναμη των κατασκευαστών, που μπαίνουν στον ανταγωνισμό υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!