Διπλή διάκριση για το Aprilia SR 150

Γιώργος Βαρίνος
Διπλή διάκριση για το Aprilia SR 150
Με δύο σημαντικά βραβεία, το σπορ σκούτερ του ομίλου Piaggio κερδίζει το κοινό και τους ειδικούς στην τεράστια αγορά της Ινδίας.

Λανσαρίστηκε μόλις στην αγορά της Ινδίας, αμέσως όμως κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία το Aprilia SR 150.

Το πρώτο από το CNBC, επιχειρηματικό και οικονομικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι, το οποίο, μαζί με το ινδικό περιοδικό Overdrive, επέλεξε το Aprilia SR 150 ως Σκούτερ της Χρονιάς.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την αναγγελία από το Δελχί, ήρθε το δεύτερο βραβείο: το NDTV, εθνικό ειδησεογραφικό κανάλι, επίσης ανέδειξε το Aprilia SR 150 ως το κορυφαίο προϊόν στην πολυπληθή ινδική αγορά σκούτερ, όπου ανταγωνίζονται οι κορυφαίοι κατασκευαστές όλου του κόσμου.

Τα δύο βραβεία αποτελούν σημαντική κα επίσημη αναγνώριση της ποιότητας του Aprilia SR 150, του πρώτου σπορ σκούτερ στην τεράστια αγορά της Ασίας. Το SR 150, το οποίο συνδυάζει την αίσθηση μίας αγωνιστικής μοτοσικλέτας και την ευκολία χρήσης ενός σκούτερ, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και παράγεται στο εργοστάσιο του Ομίλου Piaggio στο Μπαραμάτι, στην πολιτεία της Μαχαράστρα.

«Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος μας σε μια αγορά μεγάλης στρατηγικής σημασίας για τον Όμιλο Piaggio», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio ,Ρομπέρτο Κολανίνο. «Η Ινδία συνεχίζει να αποτελεί μία αγορά μεγάλου ενδιαφέροντος και αυτό το scooter αποδεικνύει την εξαιρετική ετοιμότητα του Ομίλου και τη μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης.»

Με το SR 150, επικουρούμενη και από την παγκόσμια προβολή που απορρέει από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, η Aprilia έχει πετύχει μία δυναμική είσοδο στην αγορά της Ινδίας, μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως, στοχεύοντας στο νεανικό κοινό και ακολουθώντας τη βιομηχανική και εμπορική στρατηγική που είναι εστιασμένη σε σπορ κινητήρες μικρότερου κυβισμού, που αποτελούν εξάλλου διαχρονικά τη βάση της επιτυχίας της μάρκας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!