Αθώος ο Ρόσι (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Αθώος ο Ρόσι (video)
Το σπρώξιμο του «Γιατρού» σε γυναίκα φίλαθλο στα πάντοκ του τελευταίου αγώνα του 2016 στη Βαλένθια, κρίθηκε από το δικαστήριο ότι δεν αποτελούσε βλαπτική πράξη.

Το γεγονός, που καταγράφηκε σε video, είναι αδιαμφισβήτητο: Κινούμενος με το scooter του στα paddock, ο Ρόσι φαίνεται να σπρώχνει μια θεατή για να περάσει. Πρόκειται για την Άννα Καμπανίγιας, που εκείνη τη στιγμή έβγαζε selfie με το κινητό της και δεν μπορούσε να δει τον Ρόσι να έρχεται.

Όταν και η ίδια είδε το σχετικό video, αποφάσισε να κάνει μήνυση στον Ιταλό πρωταθλητή, καθώς θώρησε ότι εσκεμμένα την χτύπησε για να περάσει, απειλώντας της σωματική της ακεραιότητα.

Ο Ρόσι, ερωτώμενος σχετικά με το συμβάν λίγο αργότερα, ζήτησε συγγνώμη σημειώνοντας ότι λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου στους χώρους των ομάδων, τέτοια φαινόμενα είναι αναπόφευκτα.

Η Καμπανίγιας, παρά τη συγγνώμη, έκανε πράξη της απειλή της και μήνυσε τον Ρόσι. Το δικαστήριο της Βαλένθια έκρινε ωστόσο ότι από την περιγραφή της υπόθεσης εκ μέρους της μηνύτριας, δεν στοιχειοθετείται αξιόποινη πράξη και απέρριψε το αίτημα να παραπεμφθεί ο Ρόσι σε δίκη.

Στη συνέχεια παραθέτουμε το video που δείχνει το σπρώξιμο του Ρόσι στη θεατή για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!