Μια βόλτα που κόστισε πολύ ακριβά (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια βόλτα που κόστισε πολύ ακριβά (video)
Η οδήγηση στην παραλία με ένα δικίνητο αυτοκίνητο είναι από μόνη της ένα μεγάλο ρίσκο. Αν όμως συνδυαστεί και με εξαγριωμένους λουόμενους, το αποτέλεσμα είναι επικίνδυνο.

Στην παραλία της Παραΐμπα στη Βραζιλία, ένα ζευγάρι σκέφτηκε ότι θα ήταν μάλλον διασκεδαστικό να κόβει βόλτες με το αυτοκίνητό της στο σημείο που σκάει το κύμα.

Μετέτρεψε λοιπόν ένα ταλαίπωρο Opel Corsa σε όχημα παντός εδάφους και άρχισε το κυνήγι της αδρεναλίνης. Την ίδια όμως στιγμή ένας λουόμενος θεώρησε, πολύ σωστά, ότι αυτό που κάνουν είναι τόσο παράνομο, όσο και επικίνδυνο. Και αντέδρασε ακραία.

Άρπαξε ένα τεράστιο ξύλο και καθώς το αυτοκίνητο πλησίασε, το εκσφενδόνισε στο παρμπρίζ του. Ο οδηγός σταμάτησε και εκτός της ζημιάς που είχε πάθει από την οργή του λουόμενου, σε μερικά λεπτά είδε το αυτοκίνητό του να «χάνεται» κυριολεκτικά στην άμμο και να παρασύρεται από το κύμα.

Πέρα από την επικινδυνότητα της αντίδρασης του λουόμενου, το ζευγάρι μπορούμε μετά βεβαιότητας να υποστηρίξουμε ότι έπαθε ότι ακριβώς του άξιζε, καθώς οδηγώντας μέσα σε μια παραλία με κόσμο, σίγουρα πας γυρεύοντας προβλήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!