Με τα χρώματα της Red Bull o Οζιέ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Με τα χρώματα της Red Bull o Οζιέ (video)
Ο «κόκκινος ταύρος» ακολουθεί τον πρωταθλητή WRC για το 2016 Σεμπαστιέν Οζιέ και έτσι το Ford Fiesta WRC 2017 της M-Sport θα είναι βαμμένο στα χρώματά του.

Η M-Sport παρουσίασε τα επίσημα χρώματα των δύο αγωνιστικών της αυτοκινήτων για το 2017, τα οποία θα οδηγούν ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιέν Οζιέ και ο Οτ Τάνακ.

Το αυτοκίνητο του Οζιέ θα είναι βαμμένο στα χρώματα της Red Bull, καθώς ο μεγάλος χορηγός του Γάλλου πιλότου τον ακολουθεί ασχέτως ομάδας. Αντίθετα, το Fiesta WRC του Εσθονού οδηγού θα διαθέτει εντελώς διαφορετικά γραφικά.

Παρότι τα τελικά σχέδια των αυτοκινήτων της M-Sport θα είναι αυτά που θα δούμε στην εκδήλωση του Autosport τον Ιανουάριο του 2017, τα συγκεκριμένα θεωρούνται ως προς τους βασικούς χορηγούς δεδομένα. Έτσι, οι όποιες αλλαγές θα έχουν να κάνουν κυρίως με μικρότερες προσχωρήσεις χορηγών στη διάρκεια των ημερών.

Υπενθυμίζουμε ότι με τις καινούριες προδιαγραφές των WRC αυτοκινήτων για το 2017, όλοι οι κατασκευαστές ξεκίνησαν την εξέλιξη περίπου από το μηδέν και έχουν τις ίδιες πιθανότητες διάκρισης. Τόσο όσοι έρχονται μετά από μακρά περίοδο αποχής, όπως η Toyota, όσο και οι Ford, Citroen και Hyundai που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και το 2016.

Απούσης μάλιστα της απόλυτης κυρίαρχου τα τελευταία τέσσερα χρόνια VW, που κέρδισε και αντίστοιχους τίτλους κατασκευαστών, ίσως να έχει έρθει η ώρα και της Hyundai να πανηγυρίσει ένα τίτλο, που κυνηγάει εδώ και χρόνια. Καθώς, άλλωστε, είναι η εταιρεία που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!