Φορτηγατζής υπό επήρεια ICE προκαλεί χάος (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Φορτηγατζής υπό επήρεια ICE προκαλεί χάος (video)
Μετά από χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένας οδηγός φορτηγού στην Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης έσπειρε τον τρόμο σε κεντρική λεωφόρο.

Βλέποντας το video της τρελής κούρσας του φορτηγού, θα πίστευε κανείς ότι ο οδηγός τρελάθηκε από το μποτιλιάρισμα και απλώς βρήκε τη χειρότερη δυνατή λύση για το παρακάμψει, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα.

Ωστόσο ο 27χρονος Ταϊλανδός οδηγός είχε άλλες εξάψεις, που του προκάλεσε η κατανάλωση μεθαμφεταμίνης, ενός χημικού ναρκωτικού γνωστότερου ως ICE.

Μέσα στην τρελή μαστούρα του, πήρε σβάρνα ότι βρήκε στο διάβα του και συγκεκριμένα 30 αυτοκίνητα και 6 μοτοσικλέτες σύμφωνα με την εφημερίδα Bangkok Post.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς η αστυνομία σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του φορτηγού πυροβολώντας τα ελαστικά του.

Φυσικά ο νεαρός οδηγός αντιμετωπίζει πλέον κακουργηματικές κατηγορίες και σίγουρα θα βρεθεί στη φυλακή. Όπως μάλιστα δήλωσε, δεν είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Απλά η μεθαμφεταμίνη τον βοήθησε να χαλαρώσει, μετά το σοκ που του προκάλεσε η εγκατάλειψή του από τη γυναίκα του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!