Μέσα στην Lamborghini Aventador S (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μέσα στην Lamborghini Aventador S (video)
Το κορυφαίο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας ανανεώθηκε και το εσωτερικό της είναι πιο ποιοτικό και εντυπωσιακό παρά ποτέ.

Με περισσότερους ίππους -740- καλύτερη αεροδυναμική, χαμηλότερο βάρος και πιο γρήγορο αυτόματο κιβώτιο η S αποτελεί την ανανεωμένη εκδοχή του κορυφαίου μοντέλου της Lamborghini, της Aventador.

To εκπληκτικό supercar που θα είναι διαθέσιμο για αγορά από την άνοιξη του 2017 σε τιμή κοντά στις 300.000€, είναι ένα από τα ελάχιστα πλέον με ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, ο οποίος έχει την ικανότητα να ξεπερνά τις 8.000 σ.α.λ. και φυσικά παράγει ήχο που ξεσηκώνει.

Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από το υπέροχο εσωτερικό του ανανεωμένου της μοντέλου, όπου κυριαρχεί η σπορ αίσθηση και η κορυφαία ποιότητα. Χαρακτηριστικό είναι ο τεράστιος ψηφιακός πίνακας οργάνων με τις πολλές διαφορετικές πιθανές διαμορφώσεις, αλλά και η πληθώρα των διακοπτών για τις δεκάδες λειτουργίες του κινητήρα, του κιβωτίου και των διαφόρων στοιχείων εξοπλισμού.

Η ανανέωση της Aventador ήρθε έξι ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2011, στην οποία αντικατέστησε την προηγούμενη κορωνίδα της μάρκας, τη Murcielago.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν και την παρουσίαση κάποιων ειδικών και πολύ επιθετικών μοντέλων όπως της Veneno, η Aventador παραμένει η αφρόκρεμα των supercars τόσο όσον αφορά στην αισθητική, όσο και στην απόδοση. Μπορεί κάποια hypercars όπως η LaFerrari και η McLaren P1 να την ξεπερνούν σε ισχύ, ωστόσο ήταν μοντέλα πολύ περιορισμένης παραγωγής που έχουν ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Ας αφεθούμε όμως στη μαγεία του εσωτερικού της Aventador και, μέρες που είναι, ας κάνουμε μια ευχή να δούμε αυτή την εικόνα και ως επιβάτες κάπου, κάποτε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!