Αντί για δέντρο, αυτοκίνητο στο σαλόνι

Πέτρος Πιτσίνης
Αντί για δέντρο, αυτοκίνητο στο σαλόνι
Ανείπωτη η έκπληξη μιας οικογένειας στη Μεγάλη Βρετανία, που στη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της βρήκε ένα αυτοκίνητο.

Μεγάλη τύχη είχε ο 73 ετών οδηγός ενός Nissan Note και οι κάτοικοι του σπιτιού στον οποίο εισέβαλε, ωσάν απρόσκλητος επισκέπτης, στην περιοχή Άνσκαμ στο Λάνκαστερ της Μεγάλης Βρετανίας. Σαν από θαύμα, παρότι το αυτοκίνητο μπήκε κυριολεκτικά μέσα στο αίθριο της κατοικίας, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο το σοκ της 25χρονης Λιν Ρίγκ, της μιας από τις δύο αδελφές της οικογένειας που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι, ήταν μεγάλο: «Νόμιζα ότι γίνεται κάποιος μεγάλος σεισμός. Το σπίτι τραντάχτηκε ολόκληρο και ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Όταν συνήλθα από την έκπληξη, πήγα στο αίθριο του σπιτιού όπου στη θέση του Χριστουγεννιάτικού δέντρου είδα το αυτοκίνητο με τον οδηγό ακόμα στη θέση του. Αμέσως τηλεφώνησα στην αστυνομία και στη συνέχεια στον πατέρα μου»

Το Nissan Note που κινούταν σε δρόμο που εφάπτεται του σπιτιού, πέρασε τη μάντρα, μια συστάδα δέντρων, ένα μικρό χαντάκι και στη συνέχεια χτύπησε με δύναμη το χαμηλό τοιχίο του αίθριου και εισέβαλε σε αυτό. Για αστική περιοχή, η ταχύτητά του πρέπει να ήταν αρκετή, καθώς σε άλλη περίπτωση όλη αυτή η πορεία, ακόμα και χωρίς να φρενάρει ο οδηγός, θα είχε ανακόψει τη φόρα του.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα καταλήξει στα αίτια του δυστυχήματος. Το ευτύχημα όμως είναι πως, όπως δήλωσε και η οικογένεια Ριγκ, κανείς δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!