Πρώιμη αποκάλυψη της Mercedes E-Class Coupe (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πρώιμη αποκάλυψη της Mercedes E-Class Coupe (video)
Μετά τη διαρροή εικόνων του νέου της κουπέ, η Mercedes αποφάσισε να επισπεύσει την online αποκάλυψή του για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Με ένα teaser video η Mercedes ανακοινώνει την πρώιμη παρουσίαση της νέας Mercedes E-Class Coupe στο, παγκόσμιο ιστό, για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.

Εικόνες του μοντέλου έκαναν το γύρο του κόσμου στο internet όταν διέρρευσε ένα εταιρικό ενημερωτικό έντυπο και προφανώς η γερμανική εταιρεία δεν κρίνει σκόπιμο να περιμένει την επίσημη αποκάλυψη στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, τον Ιανουάριο του 2017.

Αυτά που είδαμε από τη διαρροή είναι ένα πολύ αθλητικό αμάξωμα, όπου δανείζεται το εμπρός μέρος από την E-Class με πιο δυναμικές λεπτομέρειες σε μάσκα και προφυλακτήρα. Πίσω, ένα κράμα της εικόνας των υπέροχων C και S-Class κουπέ εξασφαλίζει μια εντυπωσιακή σιλουέτα, που παρότι δεν έχει αποκαλυφθεί με επαρκή λεπτομέρεια και ποιότητα εικόνας, εντυπωσιάζει.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη ο μοναδικός diesel κινητήρας της γκάμας θα είναι ο υπερσύγχρονος δίλιτρος των 194 ίππων, που αποτελεί υπόδειγμα επιδόσεων και οικονομίας. Τρεις ακόμα κινητήρες βενζίνης θα είναι διαθέσιμοι, δύο δίλιτροι τετρακύλινδροι 184 και 245 ίππων και ένας V6 τρίλιτρος 333 ίππων. Με τον κορυφαίο, προς το παρόν, κινητήρα, το μοντέλο θα εξοπλίζεται και με τετρακίνηση 4Matic.

Όλα τα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9 G-Tronic της Mercedes, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη των πωλήσεων και τις τιμές του μοντέλου δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. Αλλά και γι’ αυτά, δεν θα περιμένουμε περισσότερο από μια ημέρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!