Ο Πάντυ Λόου μετακομίζει στην Wiliams

Γιώργος Βαρίνος
Ο Πάντυ Λόου μετακομίζει στην Wiliams
Σε αλλαγή εργοδότη προχώρα ο Πάντυ Λόου καθώς φεύγει όπως δείχνουν όλες οι πληροφορίες μας από την Mercedes για να πάει στη Williams.

Συγκεκριμένα ο Λόου, φαίνεται να δέχτηκε την προφορά της Williams, καθώς από το Σεπτέμβρη και μετά, οι οχλήσεις του στον Τότο Βόλφ δεν ευδοκίμησαν, για την ανανέωση του συμβολαίου του που που θα λήξει τoν Δεκεμβρίο του 2016. Σύμφωνα με πηγές που έχουν βαθιά γνώση της κατάστασης στη Williams, η ομάδα ψάχνει τρόπους να ανάκαμψει, γιατί το 2016 η απόδοσή της ήταν απογοητευτική, καθώς έπεσε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες επιβεβαίωσεις ,μάλλον ο Λόου αποδέχτηκε την πρόταση της Williams. Με το συμβόλαιο του να τελειώνει στη Mercedes στις 31 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να μη χρειαστεί να περάσει μια περίοδο απραξίας, καθώς θα ξεκινήσει από την 1 Ιανουαρίου δουλειά για την πολύ σημαντική σεζόν του 2017 με τη Williams.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, ποια θα είναι η θέση του Λόου στη Williams, αλλά υπάρχουν φήμες πως ο Πατ Σίμοντς σκέφτεται να αποχωρήσει μετά από μια μακρά καριέρα στη Formula 1. Έτσι πιστεύεται ότι θα υπάρξει μία μεταβατική φάση όπου θα περάσουν πολλές αρμοδιότητες του Πατ Σίμοντς στον νεοφερμένο Πάντυ Λόου ώστε να μπορέσει ο Σίμοντς στο τέλος του 2017 να αποσυρθεί.

Εαν τελικά αυτό συμβεί ,τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι Mercedes, θα καλύψει το κενό με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari Τζέϊμς Άλλισον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!