Λίγα χιλιοστά από τον θάνατο (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Λίγα χιλιοστά από τον θάνατο (video)
Κάμερα της τροχαίας στην Κίνα κατέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός ενός φορτηγού εγκατέλειψε το όχημά του, ελάχιστα χιλιοστά πριν το παρασύρει το τρένο.

Περιορισμένη ορατότητα, κούραση και νύστα, ήταν οι παράμετροι που πιθανώς συνέβαλαν ώστε ο οδηγός ενός φορτηγού στην Κίνα να βρεθεί σε ισόπεδη διάβαση τρένου ακινητοποιημένος. Τη στιγμή μάλιστα, που ο συρμός ερχόταν κατά πάνω του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σοκαριστικό video, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ μόλις χιλιοστά, στην κυριολεξία, ήταν αυτά που χώρισαν τον οδηγό από τον θάνατο. Στο σημείο όπου η εικόνα βρίσκεται σε αργή κίνηση, φαίνεται η στιγμή που ανοίγει την πόστα του φορτηγού για να κατέβει και είναι σχεδόν ταυτόχρονη με τη σύγκρουση.

Από την τεράστια ώθηση που δημιουργεί το τρένο, το σώμα του πετάγεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου και έτσι γλίτωσε το μοιραίο. Εξαιρετικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο οδηγός αυτός πρέπει να είχε σίγουρα κάποιον φύλακα – άγγελο. Και σίγουρα θα σκεφτεί πολύ καλά από εδώ και στο εξής να αποσπάσει ξανά την προσοχή του από τον δρόμο, αν οδηγήσει ποτέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!