Το Fast & Furious 8 απέκτησε ονομασία

Νίκος Τσιώκος
Το Fast & Furious 8 απέκτησε ονομασία
Το Fast & Furious 8 απέκτησε τίτλο και αυτός είναι «The Fate of the Furious», δηλαδή η μοίρα που έχεις με το να είσαι σε αυτόν τον κόσμο με τις κόντρες των αυτοκινήτων.

Τη στιγμή που είναι προ των πυλών το τρέιλερ του Fast & Furious 8, το οποίο θα παρουσιαστεί ζωντανά την Κυριακή (11/12) και θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα (12/12), έχουμε τον τίτλο που θα φέρει αυτό.

Η όγδοη ταινία της σειράς θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 14 Απριλίου 2017, ενώ δε θα αργήσει να έρθει και στη χώρα μας, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία. Η ονομασία του, λοιπόν, θα είναι «The Fate of the Furious», δηλαδή η μοίρα που έχεις με το να είσαι σε αυτόν τον κόσμο, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τις κόντρες των αυτοκινήτων και στα παρασκήνια... παίζουν πολλά πράγματα.

Άλλωστε, λεγόταν ότι σκοπός των ανθρώπων του franchise ήταν να το επαναφέρουν στην αρχική του μορφή, όπου η προσοχή έπεφτε κυρίως στις κόντρες και όχι στη δράση. Ο Βιν Ντίζελ και η παρέα του, λοιπόν, είναι έτοιμοι να μας δώσουν την πρώτη... γεύση από τη νέα ταινία Fast & Furious.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!