Ήρθε, διακρίθηκε και σας προσκαλεί να το οδηγήσετε

Πέτρος Πιτσίνης
Ήρθε, διακρίθηκε και σας προσκαλεί να το οδηγήσετε
Το ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2017, το Citroen C3, ανυπομονεί να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε σε όλες τις εκθέσεις Citroen.

Το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, οι εκθέσεις Citroen σε ολόκληρη την Ελλάδα θα είναι ανοιχτές για το “Open Weekend Citroen”. Η εταιρεία γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου του αυτοκινήτου της χρονιάς στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους να οδηγήσουν το νέο Citroen C3 και να απολαύσουν τη σύγχρονη σχεδίαση του, την άνεση και την προσεγμένη οδική του συμπεριφορά.

Όποιος το επιθυμεί, μπορεί μάλιστα να φωτογραφηθεί από την ConnectedCam Citroën, μια πρωτιά του C3 που θα συναρπάσει. Με δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης σε αμάξωμα και εσωτερικό κάθε υποψήφιος αγοραστής C3 μπορεί να είναι βέβαιος ότι το δικό του δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.

Το νέο Citroen C3, με κατανάλωση από 3,2lt/100km, επιτρέπει την απόλαυση κάθε διαδρομής, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, με τη μέγιστη οικονομία. Τέλος, με την οδήγηση του νέου C3, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που προσφέρει το CITROEN ADVANCED COMFORT.

Για να βρείτε τον πλησιέστερο dealer Citroen, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρείας στη διεύθυνση http://www.citroen.gr/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!