Μπριατόρε: «Δε φεύγει ο Αλόνσο»

Νίκος Τσιώκος
Μπριατόρε: «Δε φεύγει ο Αλόνσο»
Ο Φλάβιο Μπριατόρε τόνισε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο δεν το... κουνάει από τη McLaren, με δεδομένο ότι το όνομά του έχει ακουστεί για τη Mercedes.

Η ξαφνική αποχώρηση του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος είχε υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, άφησε ένα κενό την τελευταία στιγμή στη Mercedes. Έτσι, τα «ασημί βέλη» βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του και γι' αυτό είχε αναφερθεί το όνομα του Φερνάντο Αλόνσο.

Βέβαια, ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τη McLaren και αυτό τόνισε και ο Φλάβιο Μπριατόρε σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, όπου ξεκαθάρισε ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν το... κουνάει από την ομάδα του Γουόκινγκ.

«Πώς γίνεται κάθε φορά που γίνεται διαθέσιμη μία θέση ο Φερνάντο (Αλόνσο) να αναφέρεται πάντα; Υπάρχει ένα συμβόλαιο και το σεβόμαστε», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για το τι ίσχυσε κατά την αποχώρηση του Αλόνσο από τη Ferrari.

«Η κατάσταση στη Ferrari ήταν διαφορετική και είχαμε μια συμφωνία με τον τότε πρόεδρό της, Λούκα ντι Μοντετσεμόλο. Αν δεν έπαιρνε τον τίτλο το 2014, θα ήταν ελεύθερος. Ο Λούκα κράτησε την υπόσχεσή του. Είναι αλήθεια ότι ο Ματιάτσι μας πρότεινε μια τριετή ανανέωση, αλλά αρνηθήκαμε», πρόσθεσε ο Ιταλός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!