Στην Genesis ο σχεδιαστής της Chiron

Νίκος Τσιώκος
Στην Genesis ο σχεδιαστής της Chiron
Ο Ρώσος σχεδιαστής της Bugatti Chiron, Αλεξάντερ Σελιπάνοφ, θα είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Genesis από τον Ιανουάριο του 2017.

Αλλαγή σελίδας στην καριέρα του γνωστού σχεδιαστή Αλεξάντερ Σελιπάνοφ, ο οποίος ανέλαβε τον σχεδιασμό της Bugatti Chiron και του Bugatti Vision Gran Turismo concept. Όπως ανακοινώθηκε, ο Ρώσος θα είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Genesis από τον Ιανουάριο του 2017 στο Global Genesis Advanced Studio, το οποίο εδρεύει στη Γερμανία.

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία επειδή θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Όπως έχω δουλέψει με καλές εταιρείες μέχρι τώρα, η Genesis είναι μία νέα και φρέσκια πρόκληση για μένα», δήλωσε ο Sasha, όπως είναι ευρύτερα γνωστός.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι ο Σελιπάνοφ πήρε το πτυχίο του από το Art College of Design της Καλιφόρνια για να δουλέψει στο Κέντρο Σχεδιασμού της Volkswagen στη Γερμανία, ενώ συμμετείχε σε εξωτερικά πρότζεκτ σχεδιασμού για όλες τις εταιρείες του Group και το 2010 βοήθησε στην κατασκευή της Lamborghini Huracan.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!