Σε ποιο αυτοκίνητο χωρά ένα σπίτι; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Σε ποιο αυτοκίνητο χωρά ένα σπίτι; (video)
Ένα μικρό ξύλινο καταφύγιο που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα δεν είναι τόσο κοινό θέαμα στο… πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Συνήθως οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά ζητούν οτιδήποτε από τον Άγιο Βασίλη. Φέτος όμως η Land Rover υποστηρίζει ότι έλαβε ένα αίτημα από τον αγαπημένο άγιο, για να του δημιουργήσει ένα καταφύγιο ξεκούρασης στην άγρια φύση της Λαπωνίας, το οποίο να μεταφέρεται εύκολα και να προσφέρει θαλπωρή στις πολικές θερμοκρασίες.

Εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα, ωστόσο η βρετανική εταιρεία δέχτηκε την πρόκληση και μάλιστα την έφερε σε πέρας. Διότι όχι μόνο δημιούργησε το σπιτάκι που ζήτησε ο Άγιος Βασίλης. Το έκανε ταυτόχρονα ιδιαίτερα άνετο για δύο άτομα, συμπαγές και εύκολο στη συναρμολόγηση ώστε να μεταφέρεται στο χώρο αποσκευών ενός Discovery Sport και τέλος το διακόσμησε ώστε να δημιουργήσει την απαραίτητη εορταστική ατμόσφαιρα.

Πατά τη σύνδεση αυτής της δημιουργίας της Land Rover με το πνεύμα των Χριστουγέννων και τον Άγιο Βασίλη, δεν μας φαίνεται καθόλου κακή ιδέα η εμπορική της εκμετάλλευση. Όπως άλλωστε δήλωσαν και οι τεχνικοί της εταιρείας που συνέβαλαν στη δημιουργία της, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, μεταφοράς σε κάθε γωνιά της γης και πρακτικότητας, όπως και τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει η εταιρεία.

Η Land Rover υποστηρίζει ότι αυτό το τόσο στιλάτο σπιτάκι, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά όπως ξύλο και μέταλλο, θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σε προωθητικές ενέργειες της μάρκας και μόνο. Κρίμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!