Βολφ: «Χρειαζόμαστε οδηγό... σαν αστραπή!»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Χρειαζόμαστε οδηγό... σαν αστραπή!»
Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι η Mercedes χρειάζεται έναν οδηγό που να πηγαίνει αστραπιαία για αντικαταστάτη του Νίκο Ρόσμπεργκ και πως στα «ασημί βέλη» είναι έτοιμοι για τη γενναία απόφαση.

Τον αντικαταστάτη του Νίκο Ρόσμπεργκ εξακολουθεί να αναζητεί η Mercedes, με τον Τότο Βολφ να τονίζει ότι στα «ασημί βέλη» είναι έτοιμοι για τη γενναία απόφαση και πως χρειάζονται έναν οδηγό που να πηγαίνει αστραπιαία.

«Με τον Νίκο (Ρόσμπεργκ) να παίρνει αργά την απόφαση, είμαστε λίγο σε επικίνδυνη κατάσταση επειδή αν το γνωρίζαμε πριν από τρεις μήνες θα είχαμε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Ίσως να χρειαστεί να πάρουμε μία γενναία απόφαση με τον ίδιο τρόπο που την πήρε και ο Νίκο. Θέλουμε κάποιον να ανταγωνιστεί τον Λιούις (Χάμιλτον) να ανεβάσει τη γενική απόδοση στην ομάδα.

Χρειαζόμαστε κάποιον που να πηγαίνει αστραπιαία, να συνδυάζει όλους αυτούς τους τρεις παράγοντες που είχε ο Νίκο αυτά τα χρόνια. Δε θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία. Θέλουμε να έχουμε δύο οδηγούς με ίσες ευκαιρίες να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον επειδή το χρωστάμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας. Είναι ο τρόπος που θέλουμε να τρέχουμε», είπε σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

Πάντως, επιλογές δεν υπάρχουν και πολλές στην παρούσα φάση, αλλά ρωτήθηκε και για τον Βαλτέρι Μπότας, που ανανέωσε με τη Williams. «Είναι με τη Williams τώρα, ο πρώτος οδηγός και είναι πολύ σημαντικός για τον συνδυασμό με τον Λανς Στρολ. Η Κλερ (Γουίλιαμς) και η ομάδα της βασίζουν πολλά πάνω του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!