Συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2018 οι Repsol και Honda

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2018 οι Repsol και Honda
Τη συνεργασία τους μέχρι και τα τέλη του 2018 επέκτειναν οι Repsol και Honda, που θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στο Moto GP.

Την κοινή τους πορεία στο Moto GP θα συνεχίσουν και το 2018 οι Repsol και Honda. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο, καθώς το τωρινό συμβόλαιο έληγε την επόμενη χρονιά.

Έτσι, θα φτάσουν μαζί τις 24 σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας σε μία από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε δει στα μηχανοκίνητα σπορ, ενώ σε αυτή την κοινή τους πορεία έχουν πανηγυρίσει 12 τίτλους μαζί με τον φετινό. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της ομάδας και που ανανεώσαμε μία συνεργασία που έχει γεννηθεί στον αθλητισμό και στην τεχνολογία.

Έχουμε δύο εξαιρετικούς αναβάτες, τους Μαρκ Μάρκεζ και Ντάνι Πεντρόσα, που εκπροσωπούν τέλεια τις αξίες της Repsol, όπως την ομαδική δουλειά και το πνεύμα της βελτίωσης. Ο υψηλός ανταγωνισμός είναι το καλύτερο κίνητρο για να βελτιώνεσαι ως παγκόσμια εταιρεία, να ερευνάς και να εξελίσσεις νέα καύσιμα και λιπαντικά και να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει», δήλωσε ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας της Repsol, Μπεκόνια Ελίσες.

«Είμαστε χαρούμενοι με την ανανέωση της συμφωνίας με τον χορηγό μας, τη Repsol, μέχρι το τέλος του 2018. Αυτή η χρονιά σήμανε τον 12ο τίτλο μας σε 22 σεζόν συνεργασίας, ένα εκπληκτικό επίτευγμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας. Αυτό το ρεκόρ αποδεικνύει τη μεγάλη αξία αυτής της συνεργασίας συμπεριλαμβάνοντας και μία μεγάλη χορηγία, που επίσης μας έχει προσφέρει σημαντική τεχνολογική εξέλιξη.

Είμαστε υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε με τη Repsol και το 2018 και ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο για πολλά περισσότερα χρόνια!», είπε, από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής και διαχειριστής των αγωνιστικών θεμάτων της Honda Racing Corporation, Τετσουχίρο Κουγουάτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!