Τετρακίνητο και με V6 το νέο Challenger (pics)

Gazzetta team
Τετρακίνητο και με V6 το νέο Challenger (pics)
Με αλλαγές παρουσιάστηκε το νέο Dodge Challenger, καθώς... φοράει V6 κινητήρα και όχι V8, τη στιγμή που είναι και τετρακίνητο.

Το νέο Challenger παρουσίασε η Dodge και αυτό εμφανίζεται με μερικές αλλαγές. Για την ακρίβεια οι μεγάλες διαφορές είναι ότι... φορέθηκε ο V6 κινητήρας, αντί του V8, ο οποίος είναι 3.5 λίτρων και αποδίδει 310 ίππων και 365 Nm ροπή, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Εξωτερικά δε διαφέρει πολύ από τον προκάτοχό του και διαθέτει 19άρες ζάντες με ελαστικά για όλες τις εποχές, αεροτομή και φώτα ομίχλης, τη στιγμή που δείχνει πρόθυμο να τα βάλει με... άγριες συνθήκες.

Εσωτερικά διακρίνεται το δερμάτινο σαλόνι, το σύστημα infotainment με οθόνη 8,4 ιντσών, καθώς και θερμαινόμενο τιμόνι, ενώ με 995 δολάρια μπορεί να προσθέσει κάποιος περισσότερο δέρμα, ύφασμα αλκαντάρα, αγωνιστικό τιμόνι και στέρεο με εννιά ηχεία. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η τιμή του ξεκινάει από τις 34490 δολάρια, γεγονός που κάνει το Challenger πιο φθηνό από τις Mercedes-Benz C400 4Matic Coupe, Infiniti Q60 και BMW 430i xDrive.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!