Χάμιλτον: «Άβολες στιγμές στη Mercedes το 2016»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Άβολες στιγμές στη Mercedes το 2016»
Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε λόγο για αλλόκοτα συμβάντα και άβολες στιγμές στη Mercedes εντός του 2016.

Το ότι δεν υπήρξε η ένταση των προηγούμενων ετών δε σημαίνει ότι φέτος ήταν όλα... ρόδινα στη Mercedes. Δε γινόταν να είναι, άλλωστε, με δεδομένο ότι οι δύο πιλότοι της μάχονταν για το πρωτάθλημα. Γι' αυτό και ο Λιούις Χάμιλτον έκανε λόγο για αλλόκοτα συμβάντα και άβολες στιγμές στα «ασημί βέλη» κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

«Υπήρξαν συμβάντα, που ήταν λίγο αλλόκοτα. Σίγουρα υπήρξαν άβολες στιγμές, όμως έπρεπε να το περιμένω και νομίζω ότι αυτό έρχεται μαζί με το έδαφος, όταν μάχες για να είσαι μπροστά. Είναι ένα δύσκολο σενάριο για μία ομάδα, αν έχουν δύο οδηγούς να παλεύουν για το πρωτάθλημα, αλλά ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Από αυτές τις εμπειρίες μαθαίνεις πολλά για διάφορους χαρακτήρες και για σένα ακόμα περισσότερα», είπε, αρχικά.

Όσο για τη φήμη ότι είχε απειλήσει με αποχώρηση από τη Mercedes, μετά την επαφή του με τον Ρόσμπεργκ στη Βαρκελώνη, ο Βρετανός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Απλά κοιτάω μπροστά και δεν πρέπει να σκέφτομαι τις εμπειρίες στο παρελθόν. Τώρα απλά πρέπει να εστιάσω στην επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!