Έτοιμο και το τεύχος 28 του InMotion!

Gazzetta team
Έτοιμο και το τεύχος 28 του InMotion!
Γκάζια, αγώνες, δοκιμές, ρεπορτάζ, ειδήσεις, παρασκήνια, σχόλια! Το νέο τεύχος inMotion by gazzetta.gr θα φτιάξει τη διάθεση στους φίλους των τεσσάρων και των δύο τροχών με την πλούσια ύλη του και το διαδραστικό του περιεχόμενο. Απολαύστε το!

Διαβάστε το τεύχος 28 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr εντελώς δωρεάν.

Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στη Ισπανία και οδηγούμε για εσάς τα ολοκαίνουργιο Toyota C-HR και Skoda Kodiq, αλλά και εκδράμουμε στην μαγευτική Μονεμβασιά με το Opel Mokka X, κάνουμε ένα αφιέρωμα στon Ρον Ντένις και οδηγούμε στα Μέγαρα τον Godzilla των υπεραυτοκινήτων, το Nissan GT-R! Επίσης δοκιμάζουμε το Peugeot 3008, το Fiat 124 Spider, το Ford Focus RS, το Renault Kadjar αλλά και το Suzuki Baleno.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να διαβάσουν την δοκιμή της BMW R NineT Scrambler!

Το inMotion είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

Διαβάστε το εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!