Θέλει Αλόνσο η Mercedes, αλλά...

Νίκος Τσιώκος
Θέλει Αλόνσο η Mercedes, αλλά...
Η Mercedes θέλει τον Φερνάντο Αλόνσο ως αντικαταστάτη του Νίκο Ρόσμπεργκ, όμως γνωρίζει ότι ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τη McLaren.

Τον αντικαταστάτη του Νίκο Ρόσμπεργκ προσπαθούν να βρουν στη Mercedes σε μία περίοδο που δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια, καθώς οι περισσότεροι έχουν υπογράψει συμβόλαια. Βέβαια, γι' αυτό υπάρχει η εύκολη λύση του Πασκάλ Βερλάιν, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο και είναι υπό την προστασία της ομάδας του Μπράκλεϊ.

Ωστόσο, στα «ασημί βέλη» αναζητούν κάποιον έμπειρο, που θα μπορεί να συνδυάζει ταχύτητα και εμπειρία, και αυτόν τον βρίσκουν στο πρόσωπο του Φερνάντο Αλόνσο. Όμως, γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολο, με δεδομένο ότι ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τη McLaren και πως δε σκοπεύει να το σπάσει, εφόσον παραμένει πιστός στο πρότζεκτ της ομάδας του Γουόκινγκ.

«Πρέπει να τσεκάρουμε τον Φερνάντο (Αλόνσο). Είναι ένας οδηγός που σέβομαι πολύ και συνδυάζει το ταλέντο, την ταχύτητα, την εμπειρία, τα έχει όλα. Όμως, έχει συμβόλαιο με τη McLaren αυτή τη στιγμή και πρέπει να ζυγίσουμε όλες τις άλλες επιλογές μας», είπε ο Τότο Βολφ σε συνέντευξή του στο Sky.

Βέβαια, ξεκαθάρισε πως θα ισχύσει ό,τι ίσχυε μέχρι και σήμερα, όσον αφορά ποιος θα είναι το Νο1 και το Νο2. «Θα διατηρήσουμε το σύστημα που έχουμε. Πάντα θα δίνουμε ίσες ευκαιρίες και στους δύο οδηγούς, το καλύτερο των δυνατοτήτων μας. Νομίζω ότι το χρωστάμε αυτό στους οπαδούς και στους εαυτούς μας ότι δεν μπορείς να έχεις ιεραρχία από την αρχή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!