Απίστευτα ρεαλιστικό Gran Turismo Sport (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Απίστευτα ρεαλιστικό Gran Turismo Sport (video)
Το video σχετικά με την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού, αποκαλύπτει μια τέτοια ποιότητα γραφικών, χρωμάτων και εικόνας που εντυπωσιάζουν.

Τεχνολογίες φωτορεαλισμού, 4Κ ανάλυση, HDR (High Dynamic Range), VR (Virtual Reality) αποτελούν μερικές μόνο από τις τεχνολογικές καινοτομίες, που καθιστούν το Gran Turismo Sport το απόλυτο παιχνίδι οδήγησης. Πλέον, στο σημείο που έχουν φτάσει οι δυνατότητές του, μάλλον με εξομοιωτή οδήγησης θα πρέπει να το συγκρίνουμε –και μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου- παρά με άλλα παιχνίδια.

Το video παρουσιάστηκε κατά το διήμερο του φεστιβάλ PlayStation Experience που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια, ακριβώς για να εξάψει τα πνεύματα σχετικά με τις δυνατότητες του παιχνιδιού.

Ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών, πίστες και διαδρομές σε όλο τον κόσμο, μοντέλα αγωνιστικών και αυτοκινήτων παραγωγής με εντυπωσιακή ακρίβεια επιδόσεων και απόκρισης στην οδήγηση, καθιστούν το Gran Turismo Sport ένα παιχνίδι μοναδικού ρεαλισμού. Που μάλλον δεν θα έχει κανείς φτάσει στο όριο των δυνατοτήτων του, όσα χρόνια και αν «φάει» εμπρός από την τηλεόραση.

Φυσικά για να απολαύσει κανείς όλες τις δυνατότητες της νέας έκδοσης του Gran Turismo θα πρέπει να διαθέτει και τον κατάλληλο «εξοπλισμό». Πέρα δηλαδή από την κονσόλα Playstation 4, οθόνη με τεχνολογία αιχμής UHD που να μπορεί να υποστηρίξει και τις δυνατότητες HDR. Αν τώρα μιλήσουμε και για τον ανάλογο ήχο, τότε θα πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στο μεταξύ απολαύστε το video, τουλάχιστον για να διαπιστώσετε σε τι αξιοζήλευτο επίπεδο πιστότητας της πραγματικότητας έχουν φτάσει τα σημερινά «παιχνίδια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!