Προδόθηκε το νέο Opel Insignia

Πέτρος Πιτσίνης
Προδόθηκε το νέο Opel Insignia
Το νέο μεσαίο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, το Insignia Grand Sport, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης με μόνη κάλυψη ένα.. μπικίνι στο σήμα της μάρκας.

Η Opel έχει εδώ και μερικούς μήνες αρχίσει την σταδιακή αποκάλυψη διαφόρων στοιχείων του Insignia. Όπως για παράδειγμα ότι θα είναι μεγαλύτερο μεν, αλλά σημαντικά ελαφρύτερο έως και 175 κιλά ανάλογα με την έκδοση. Ότι θα διαθέτει στις πιο γρήγορες εκδόσεις του ηλεκτροπνευματικά αμορτισέρ. Ότι τα δυναμικά του χαρακτηριστικά θα είναι κορυφαία στην κατηγορία και το εσωτερικό του προσανατολισμένο στον οδηγό.

Αυτό όμως που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό, ήταν η εξωτερική εμφάνιση. Για την οποία δεν έδινε πολλά περισσότερα στοιχεία πέραν του ότι θα είναι πολύ πιο σπορ και δυναμική. Μια διαρροή εικόνων από δημόσια φωτογράφιση του μοντέλου όμως, έμελλε να ανατρέψει τα σχέδια της Opel.

Αυτή λοιπόν είναι η όψη της επόμενης γενιάς Insignia, που σηματοδοτεί ένα πολύ πιο αιχμηρό, χυτό και εντυπωσιακό αμάξωμα. Οι υποσχέσεις της Opel για ένα πιο δυναμικό σχήμα είναι πραγματικότητα, όπως φυσικά και το γεγονός ότι η όλη σχεδίαση έχει έντονα στοιχεία από το μικρότερο Astra και φυσικά συνάδει απόλυτα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

Το γεγονός της διάχυσης αυτών των εικόνων στα on line μέσα πιθανότατα θα δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση των επίσημων εικόνων του μοντέλου εκ μέρους της Opel κάπως νωρίτερα, καθώς το επίσημο λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Φυσικά όλους εμάς, καθόλου δεν μας ενοχλεί μια τέτοια εξέλιξη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!