Στην Ντεϊτόνα οι Φέτελ, Ραϊκόνεν (pics)

Νίκος Τσιώκος
Στην Ντεϊτόνα οι Φέτελ, Ραϊκόνεν (pics)
Μία μέρα στην Ντεϊτόνα ξόδεψαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν, που οδήγησαν πλάι-πλάι μέχρι τη γραμμή τερματισμού ως φόρος τιμής στον περίφημο τερματισμών τριών Ferrari το 1967.

Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού βρέθηκαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν για να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν της Ferrari μ' έναν ξεχωριστό τρόπο. Οι δύο πιλότοι της Scuderia μπήκαν στο τιμόνι δύο F60, το μονοθέσιο του 2009, και οδήγησαν πλάι-πλάι μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

Αυτό για να αποτίσουν φόρο τιμής στον περίφημο τερματισμό τριών αγωνιστικών της Ferrari στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα το 1967. Αφού το έπραξαν αυτό, πρόσφεραν θέαμα στους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και εν συνεχεία εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την ομάδα του Μαρανέλο το 2017.

«Όλοι νιώσαμε άσχημα γι' αυτό (την τρίτη θέση στους κατασκευαστές). Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δε φτάσαμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έχω λόγους να πιστεύω ότι το 2017 θα έχουμε πολύ πιο δυνατό πακέτο», δήλωσε ο Φέτελ.

«Υπάρχουν αλλαγές στους κανονισμούς την επόμενη χρονιά και είναι δύσκολο να πω ποιος θα κάνει το καλύτερο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' εμάς επειδή, όταν λέγεσαι Ferrari, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές», είπε, από τη μεριά του, ο Iceman.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!